Vergoedingen

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en aanvullende polis worden uw pedicure kosten door de zorgverzekeraar vergoed, met name voor diabetische en reumatische behandelingen.

Diabetische voet

  • Vanuit de basis verzekering: de begeleidend arts, praktijkondersteuner of podotherapeut bepaald aan de hand van een voetonderzoek of er een indicatie is voor medisch noodzakelijk voetzorg. Zie hieronder de gecontracteerde praktijken.
  • Vanuit de aanvullende verzekering: indien er geen indicatie is voor medisch noodzakelijke voetzorg is het mogelijk dat u de behandeling (deels) vergoed krijgt vanuit uw aanvullende verzekering. Hier vind u een overzicht van de vergoedingen zorgverzekeraars.

Pedicure Bergh is gecontracteerd met:

Podotherapie Praktijk ’s-Heerenberg

 Voetencentrum Wender ‘s-Heerenberg (elke dinsdag)

Plantsoensingel Zuid 3 7041 ZC ’s-Heerenberg  (Fysiotherapie Berghstede)

Telefoon 088 – 454 77 00

 

Podotherapeut Luiten – Knippenborg

Caenstraat 21 7002 GA Doetinchem

Telefoon: 0315-617313

De podotherapeut werkt op woensdagochtend in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem.

Reumatische voet

Bij deze behandeling zult u de factuur zelf moeten betalen. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding (zie hieronder) dient u zelf de factuur te versturen naar uw zorgverzekeraar. U zult dan van uw zorgverzekeraar uw vergoeding te ontvangen.

  • Vanuit de aanvullende verzekering: de behandeling wordt veelal (deels) vergoed vanuit uw aanvullende ziektekostenverzekering.  Hier vind u een overzicht van de vergoedingen zorgverzekeraars.